Ingrediënten Rozijnen / krentenbroodmix
Tarwebloem, rozijnen, krenten, dextrose, melkbestanddelen, zout, gist, citrusolie, ascorbinezuur en enzymen.
Recept Rozijnen / krentenbroodmix
- 410 gram rozijnen/krentenbroodmix
- +/- 260 cc water
- Mix gevat zout en gist
- Toevoegen na deegkneding en voorrijs of bij laatste signaal van de broodbakmachine: 350 gram rozijnen/krenten
Programma broodbakmachine: +/- 3 uur programma
Werkwijze handmatig: Deeg kneden en voorrijs geven van +/- 30 minuten, vulling doorwerken en 30 minuten laten rijzen. Deeg plat maken en oprollen, daarna in bakblik leggen en nog 45 minuten laten rijzen. Baktemperatuur 220° C. Baktijd +/- 50 minuten.
Allergenen Rozijnen / krentenbroodmix
Tarwe (gluten), melkeiwit
Welk soort zout zit er in het broodmix?
In alle broodmixen van Bakgezond zit bakkerszout. Dit is zout met extra jodium wat met name belangrijk is voor een goede werking van de schildklier.
Bestel vandaag nog je Rozijnen / krentenbroodmix
De lekkerste rozijnen / krentenbroodmix, van de molen, koop je bij Bakgezond. Bestel vandaag (h)eerlijke ambachtelijke producten via bakgezond.nl.