- Home
- Recepten
-
Was de tarwe vroeger beter?
Was de tarwe vroeger beter? Een lezenswaardig interview van MMV.nl
07 september 2020 -
Recensies | beoordeling Bakgezond.nl
Bekijk of beoordeel ons hier
29 december 2021 -
Recept rozijnen en walnoten brood
Het is zo lekker om je eigen brood te bakken! Dit recept is perfect voor een voedzaam, gezond en lekker brood.
29 mei 2023Keukenplezier -
Granola
Het is zó lekker om je eigen granola te maken. Je kan er lekker mee variëren en allerlei ingrediënten aan toevoegen.
14 augustus 2023Keukenplezier -
Suikervrije speltcake met appel en stukjes walnoten
Heerlijke genieten van deze super lekkere spelt cake met appel en stukjes walnoten zonder toegevoegde suikers.
27 juli 2023 -
Broodbakken met een broodbakmachine
Zelf broodbakken is leuk, het is gezond en al tijdens het bakken gaat de heerlijke geur door het huis. Soms lukt het broodbakken niet, daarom hieronder een aantal tips.
27 januari 2021 -
Glutenvrij brood
Glutenvrij brood; een recept van Smakelijck
13 juli 2020Williene Klinck - Smakelijck -
Vijgenbrood
Heerlijk vijgenbrood zonder geraffineerde suiker
13 juli 2020 -
Speltwraps
Een fijn basisrecept! Het is heel makkelijk om te maken en zoveel beter en lekkerder dan zo'n kant en klaar pak uit de supermarkt. Ga jij ze ook maken?
02 mei 2023Keukenplezier -
Volkoren brood
Hugo uit Nunspeet bakt elke dag brood en gebruikt daarvoor meel en bloem van bakgezond.nl
05 maart 2021 -
Kruidcake met dadels, walnoten en rozijnen
Een heerlijk recept voor een verantwoord tussendoortje. Laagje roomboter erop, kopje thee erbij en genieten maar! Je kan de plakjes ook goed invriezen zodat je altijd wat op voorraad hebt.
17 februari 2022Keukenplezier -
bakken met de broodbakmachine en de oven
Gerda uit 't Harde gebruikt de broodbakmachine en de oven voor het bakken van brood.
03 maart 2021