Ambachtelijke (h)eerlijke producten gemalen door de molen binnen 1-3 werkdagen geleverd
Uw winkelmandje is leeg. Laad maar vol.

Beoordeel ons

Beoordelingen
9.9 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 17 klantbeoordelingen
Meest recente beoordeling: 05-10-2021
Scoreverdeling
Algemeen
 
 
10.0
Service
 
 
9.9
Verzending
 
 
9.9
Zou u ons aanbevelen
 
 
9.8
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 17 van 17

  •  
    uit
    05 oktober 2021
    Gemiddelde score: 10.0
    “Veel bakplezier voor iedereen”
    Alles word mooi en netjes opgestuurd
  •  
    uit Nunspeet
    05 oktober 2021
    Gemiddelde score: 10.0
    “Leuk cadeautje”
    Leuke producten, goede service! Zelfs mooi verpakt zodat je gelijk n leuk cadeautje hebt! Aanrader!
  •  
    uit Nunspeet
    30 september 2021
    Gemiddelde score: 10.0
    “Heerlijk!”
    Het is echt super lekker, en het is ook een goeie service. Leuke verpakkingen ook!
  •  
    uit Nunspeet
    30 september 2021
    Gemiddelde score: 10.0
    “Heerlijk”
  •  
    uit Elspeet
    25 januari 2021
    Gemiddelde score: 10.0
    “Wij willen niet meer anders”
    Wij bakken al een jaar zelf ons brood in een broodbakmachine. sinds 2 maanden hebben wij het broodmix van bakgezond en willen niet anders meer heerlijk luchtig en zo zacht als een spons.
    Onze voorkeur gaat uit naar meergranen volkoren ,maar de andere mixen zijn ook heerlijk naast het recept doen wij er nog een ei bij en je proeft de natuur.
    Heerlijk elke dag vers, en vergeet niet de heerlijke pannenkoekmix, snelle levering en duidelijke site.
  •  
    uit Bennekom
    04 januari 2021
    Gemiddelde score: 9.5
    “lekkere pannekoeken en lekkere kruidcake”
    Voor het eerst besteld bij bakgezond, pannenkoekenpakket en meel, en walnoten om een kruidcake te maken, heb ook de rozijnen die in het pannenkoekpakket zaten hiervoor gebruikt.
  •  
    uit Genemuiden
    07 december 2020
    Gemiddelde score: 10.0
    “Super geregeld!”
    De kerstpakketten zagen er super leuk/verzorgd uit!
    Daarnaast fijne communicatie; er wordt goed meegedacht.

    Een echte aanrader!
  •  
    uit Werkendam
    17 november 2020
    Gemiddelde score: 9.8
    “"Erg tevreden met de bezorging, service, producten"”
    Ik ben erg tevreden met de bezorging, service, producten.
    Zodra mijn producten op zijn ga ik zeker weer bestellen bij jullie
  •  
    uit Zeewolde
    10 november 2020
    Gemiddelde score: 9.8
    “Top producten!”
    Voor de 1e keer producten besteld bij bakgezond. Het zijn top producten en erg lekker. Ik ga zeker nog een keer bestellen.
  •  
    uit Hoogezand
    05 november 2020
    Gemiddelde score: 10.0
    “Spelt gries”
    In mijn omgeving kon ik geen spelt griesmeel vinden en daarom mocht ik het altijd in Duitsland, maar omdat ik daar nu liever niet naartoe ga, heb ik Bakgezond een bericht gestuurd. En binnen een paar dagen hadden ze het gevonden en in de webshop gezet. Echt super!
  •  
    uit Genemuiden
    20 oktober 2020
    Gemiddelde score: 9.8
    “Smulpannenkoeken”
    Voor de herfstvakantie kwam het zorgvuldig ingepakte pakketje met bestelde producten. Tijdens de vakantie hebben we heerlijke speltpannenkoeken gegeten. Overzichtelijke website, goede service, prima verzending en heerlijke producten: bak gezond!
  •  
    uit Nunspeet
    17 september 2020
    Gemiddelde score: 10.0
    “Heerlijke produkten”
    Paar weken geleden een bestelling gedaan. De bestelling stond de volgende dag al klaar om opgehaald te worden. Ik was iets te vroeg voor het ophalen.... toen werd het bij mij thuis afgeleverd, zonder extra kosten. Goede service! En gratis een mooie cd!! en pannenkoekmeel! Erg leuk!
    Website ziet er overzichtelijk uit en ook leuk dat er recepten op staan.
  •  
    uit Sliedrecht
    14 september 2020
    Gemiddelde score: 10.0
    “Heerlijke producten”
    Vorige week een aantal producten besteld om te proberen!
    Keurige website en makkelijk te bestellen, snelle levering, en het belangrijkste; (h)eerlijke producten.. zeker een aanrader!
  •  
    uit Nunspeet
    05 september 2020
    Gemiddelde score: 10.0
    “Mooie webshop!”
    Mooie webshop met goede producten!
    Het brood was heerlijk! En ook nog een snelle levering!
  •  
    uit Elspeet
    28 augustus 2020
    Gemiddelde score: 10.0
    “Super tevreden!!”
    Heerlijk een website met mixen zonder e-nummers en dat ook nog voor een goede prijs!! Snelle reactie op de mail én bestelling snel verzonden! Super tevreden!!
  •  
    uit Apeldoorn
    28 augustus 2020
    Gemiddelde score: 10.0
    “Fijne webwinkel”
    Fijne webshop met eerlijke producten. We komen nog een keertje terug!
  •  
    uit Nijkerkerveen
    13 augustus 2020
    Gemiddelde score: 9.8
    “Prettige afhandeling!”
    Producten van goede kwaliteit. Snel en netjes geleverd. Puik werk.!
651