Ingrediënten Chocolade / amandel cakemix
Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, chocoladestukjes, amandelstukjes, cacao, melkpoeder, rijsmiddel E500, emulgator E471, verdikkingsmiddel E415 en natuurlijke kleurstof.
Recept Chocolade / amandel cakemix
- 500 gram chocolade / amandelcakemix
- 250 gram roomboter
- 250 gram ei (5 eieren)
Werkwijze: Roer de boter glad met de mixer, toevoegen chocolade / amandel cakemix en eieren. Alle grondstoffen met de mixer 5 minuten luchtig roeren. Storten in licht beboterde cakeblik. Baktijd 70-75 minuten. Baktemperatuur: 160°C.
Allergenen Cholade / amandel cakemix
Tarwe(gluten), melkeiwit
Bestel vandaag nog de lekkerste cakemixen
Zelf deze chocolade / amandelcakemix maken? Bestel deze lekkere cakemix bij Bakgezond.nl