Ingrediënten Pepernotenmix
Tarwebloem, suiker (donkerbruine basterd), speculaaskruiden, rijsmiddel E500, E450a, zout, fijngemalen anijszaad.
Recept Pepernotenmix
- 350 gram pepernotenmix
- 100 gram boter of margarine
- 40 cc schenkstroop (4 eetlepels)
Werkwijze: boter in de pepernotenmix in blokjes snijden, deeg verkruimelen, als laatste de schenkstroop toevoegen en doorwerken tot deegbal. Minimaal 2 uur laten rusten tot verdere verwerking. Bolletjes deeg op bakplaat drukken. Baktijd pepernoten: +/- 10 minuten op 180°C.
Allergenen Pepernotenmix
Tarwe (gluten). Kan sporen van noten bevatten.
Bestel vandaag nog je Pepernotenmix
De lekkerste pepernotenmix, van de molen, koop je bij Bakgezond. Bestel vandaag (h)eerlijke ambachtelijke producten via bakgezond.nl.