Ingrediënten Red velvet cakemix met frambozen en witte chocolade
Suiker, tarwebloem, frambozenstukjes, tarwezetmeel, magere cacaopoeder, witte chocoladestukjes, soja, magere melkpoeder, rijsmiddel, E450a, E500, emulgator E471-E472b-E477, glucose kleurstoffen E172-E129, zout, verdikkingsmiddel E466-E415 en aroma.
Recept Red velvet cakemix met frambozen en witte chocolade
- 500 gram cakemix
- 250 gram roomboter
- 250 gram ei (5 eieren)
Werkwijze: Roer boter glad met mixer, toevoegen cakemix en eieren. Alle grondstoffen in mixer 5 minuten luchtig roeren. Storten in licht beboterde cakeblik. Baktijd: 70-75 minuten. Baktemperatuur 160°C
Allergenen Red velvet cakemix met frambozen en witte chocolade
Tarwe (gluten), soja, melkeiwit.
Bestel vandaag nog je Red velvet cakemix met frambozen en witte chocolade
Zelf deze lekkere cake maken? Bestel deze lekkere cakemix bij Bakgezond.nl