Ambachtelijke (h)eerlijke producten gemalen door de molen binnen 1-3 werkdagen geleverd
Uw winkelmandje is leeg. Laad maar vol.
  • Home
  • Over Bakgezond.nl

Over Bakgezond.nl

Bakgezond.nl is het initiatief van Arend-Jan Wielink. “Al jarenlang heb ik veel interesse in gezond eten en gezond bakken. Zelf je brood, taart en koekjes bakken geeft zoveel voldoening. De heerlijke geur in de keuken, de opwinding als het weer is gelukt. Nog mooier: bakken met eerlijke en zuivere ingrediënten zonder toevoegingen en zonder geraffineerde suikers.

Puur bakken zoals vroeger, dat smaakt heerlijk én het is gezond. Ik sta van harte achter het nut van gezond eten. Dat wil ik bevorderen met Bakgezond.nl. Hier koop je online je meel, bloem, pitten, zaden en meer. 100% zuiver, zonder toevoegingen. Het meel en de bloem zijn op ambachtelijke wijze, net zoals vroeger, gemalen op de Veluwe door de molen. Natuurlijk genieten, dat wens ik je toe met mijn producten.”

638