Ambachtelijke (h)eerlijke producten gemalen door de molen binnen 1-3 werkdagen geleverd
Uw winkelmandje is leeg. Laad maar vol.
  • Home
  • Over Bakgezond.nl

Wij zijn Wilbert en Margreet Magré en sinds 1 oktober 2021 eigenaar van Bakgezond! We wonen in Doornspijk en hebben 2 kindjes, Wim (2020) en Amy (2021). Onze interesse voor bakken is al langere tijd aanwezig. Margreet komt uit een familie met keukenzaken en stond van jongs af aan altijd al graag in de keuken om lekkere dingen te bakken. Ook Wilbert is in zijn vrije uurtjes in de keuken te vinden om met name bij verjaardagen etc, de visite van eigen baksels te voorzien!  

Wij vinden het belangrijk om te werken met pure producten, omdat dat de smaak en beleving ten goede komt en daarnaast gezonder is dan fabrieksmatige producten met allerlei toevoegingen. De bewustwording van het effect van gezonde voeding op je lichaam, je weerstand en het voordeel om je hierdoor fit te voelen, is een proces waar we steeds meer in groeien en de voordelen meer en meer van gaan inzien. Toen Bakgezond op ons pad kwam, was de keuze snel gemaakt om hiermee aan te slag te gaan om zo ook meer mensen in duurzaam geteelde producten te kunnen voorzien.  

Neem een kijkje in de webshop en bij vragen, neem gerust contact op. Met plezier zullen wij je vraag beantwoorden en in specifieke wensen proberen te voorzien. Wij wensen je veel bakplezier!  

638