Ambachtelijke (h)eerlijke producten gemalen door de molen binnen 1-3 werkdagen geleverd
Uw winkelmandje is leeg. Laad maar vol.

 

Broodmix kopen

Bak je graag zelf  brood? Dat heeft nogal wat voordelen. Je kunt het brood helemaal naar wens samenstellen voor een evenwichtige voeding, passend bij jouw dieet of allergie. Brood bakken is niet veel werk als je een broodbakmachine hebt. Want dan kneedt de machine het brood. Je kunt dat natuurlijk ook zelf doen. Je kunt het brood bakken wanneer het jou uitkomt. En dan die heerlijke geur tijdens het bakken!

Tips voor brood bakken

Online kun je veel tips vinden over het bakken van brood. Williene Klinck van smakelijck.nl, geeft ook meerdere tips voor het bakken van brood. Bekijk hier de broodbaktips van Smakelijck.

Zit er gist in de broodmixen?

Nee, er zit geen gist in onze broodmixen, dit moet je zelf nog toevoegen. Als we wel gist in de broodmixen zouden doen, moeten er hulpstoffen bij ingedaan worden om de gist actief en houdbaar te houden. Dat willen we niet, we willen het graag zo puur (gezond) mogelijk houden. Daarom pas het gist toevoegen als je het brood gaat bakken.

Hoe deze broodmixen bakken?

Klik hier voor meer informatie over:

- Broodmix meergranen licht
- Broodmix meergranen donker
- Broodmix meergranen grof
- Maisbroodmix
- Focaccia mix

Koop de (h) eerlijke broodmixen van Bakgezond

Bij Bakgezond.nl koop je (h)eerlijke broodmixen zonder toevoegingen en zonder geraffineerde suiker. Een heerlijke focaccia maken? Dat kan met de kant-en-klare Focaccia-mix.

612