Ingrediënten Oliebollenmix
Tarwebloem, melkbestanddelen, gist, zout, dextrose, plantaardige olie, emulgator E482, enzymen , ascorbinezuur.
Recept Oliebollenmix
- 1000 gram oliebollenmix
- 1 ei
- +/- 700 cc water
Vulling: 400 gram rozijnen/krenten, 100 gram appelstukjes
Werkwijze: Mix, ei en 75% water mengen en kneden, rest van het water voorzichtig toevoegen tot juiste slapte is verkregen. Kneedtijd voor dit deeg 8 min. grotere hoeveelheid +/- 12 min. Vulling toevoegen en rustig door deeg verwerken. Rijstijd geven van 45-60 min. Plantaardige olie (geen slaolie) verhitten tot 180° C. Baktijd: 6-8 minuten (met lepel of ijslepel scheppen). Let op! Bij deegbereiding, lauw water gebruiken.
Allergenen Oliebollenmix
Tarwe, melkeiwit.
Bestel vandaag nog je Oliebollenmix
Zelf ook thuis lekkere oliebollen bakken? Bestel deze lekkere oliebollenmix bij Bakgezond.nl