- Home
- Recepten
-
Was de tarwe vroeger beter?
Was de tarwe vroeger beter? Een lezenswaardig interview van MMV.nl
07 september 2020 -
Recensies | beoordeling Bakgezond.nl
Bekijk of beoordeel ons hier
29 december 2021 -
Glutenvrij zadenbrood met boekweit en noten
Een voedzaam en glutenvrij brood vol vezels, eiwitten en gezonde vetten. Perfect als ontbijt of lunch!
01 augustus 2025 -
Granola
Het is zó lekker om je eigen granola te maken. Je kan er lekker mee variëren en allerlei ingrediënten aan toevoegen.
14 augustus 2023Keukenplezier -
Bananenmuffins zonder suiker (kindvriendelijk)
Gezond bakken met kinderen was nog nooit zo leuk (en lekker)! Deze bananenmuffins bevatten geen toegevoegde suiker, zijn voedzaam en perfect om samen te maken.
14 juli 2025 -
Broodbakken met een broodbakmachine
Zelf broodbakken is leuk, het is gezond en al tijdens het bakken gaat de heerlijke geur door het huis. Soms lukt het broodbakken niet, daarom hieronder een aantal tips.
27 januari 2021 -
Glutenvrij zadenbrood met boekweit en noten
Een voedzaam en glutenvrij brood vol vezels, eiwitten en gezonde vetten. Perfect als ontbijt of lunch!
01 augustus 2025 -
Recept rozijnen en walnoten brood
Het is zo lekker om je eigen brood te bakken! Dit recept is perfect voor een voedzaam, gezond en lekker brood.
29 mei 2023Keukenplezier -
Glutenvrij brood
Glutenvrij brood; een recept van Smakelijck
13 juli 2020Williene Klinck - Smakelijck -
Vijgenbrood
Heerlijk vijgenbrood zonder geraffineerde suiker
13 juli 2020 -
Suikervrije speltcake met appel en stukjes walnoten
Heerlijke genieten van deze super lekkere spelt cake met appel en stukjes walnoten zonder toegevoegde suikers.
27 juli 2023 -
Volkoren brood
Hugo uit Nunspeet bakt elke dag brood en gebruikt daarvoor meel en bloem van bakgezond.nl
05 maart 2021